Borsodszentgyörgyi Sport Egyesület – BSE

Nagy örömömre szolgál, hogy érdeklődik egyesületünk iránt, és látogatóként üdvözölhetem!

A Borsodszentgyörgyi Sport Egyesület – BSE 2014-ben alakult abból a célból, hogy a faluban és vonzáskörzetében élő fiatalok mind szélesebb körben megismerkedhessenek a mozgás és sportolás örömével. Tesszük mindezt egyrészről azért, mert az alapítók aktív és volt sportolókból, elkötelezett sportbarátokból állnak, másrészt pedig, mert hiszünk a sport építő, emberformáló erejében. Nem elhanyagolandó az a tény sem, hogy egy-egy tehetséges sportoló kiemelkedő eredménye, sikere motiváló lehet és példaképként jelenhet meg a többi gyermek számára. Külön köszönettel tartozunk támogatóinknak, szponzorainknak, illetve társadalmi segítőinknek, akik jelentős mértékben hozzájárulnak azoknak a feltételeknek a biztosításához, amelyek révén taníthatunk, nevelhetünk, edzhetünk és versenyezhetünk. Edzőinknek a megalapozott szakmai munka mellet külön köszönettel tartozunk azért, hogy a mai, elidegenedett világban nemcsak focizni tanítanak, hanem igazi nevelő munkát is végeznek.

Teljes név: BORSODSZENTGYÖRGYI SPORTEGYESÜLET
Rövidített név: BSE
Cím: 3623 Borsodszentgyörgy Jókai út 18.
Levelezési cím: 3623 Borsodszentgyörgy Szentgyörgy út 143.
Telefon: +36302093259
E-mail: germanr0829@gmail.com
Egyesület alapításának dátuma: 2014
Jogelőd: BORSODSZENTGYÖRGYI KSE
Elnök: Németh Gábor Krisztián
Alelnök: Tóth Gergő
Alelnök: Németh Roland
Vezetőedző: Krizsai Sándor

Kedves Szurkolóink!

A 2017/2018-as szezon kellemesen indult egyesületünk számára, ugyan is az előző szezonban elért 3. helyet serleggel és labdákkal, valamint a sportszerű játékunkat „Fair Play” díjjal jutalmazta a Magyar Labdarúgó Szövetség. Az őszi szezonra való felkészülést már Krizsai Sándor edző irányítása alatt kezdte meg a csapat annak reményében, hogy legalább olyan jól fog ez az idény is sikerülni, mint a korábbiak és akár a dobogó legfelső fokára is feljuthatunk, ha továbbra is kitartóan küzdünk a kitűzött célunk felé.

Az ide szezonban már 13 csapat mérhette össze a tudását a Megye III. Kazincbarcika csoportjában. Érkeztek új csapatok is, de a régi riválisok is megvívhatták a rangadókat a közönség legnagyobb örömére.

Minden szezon előtt és alatt lehetőség van új játékosok igazolására a csapat erősítése érdekében illetve a távozó játékosok helyének betöltésére. Ezt a lehetőséget kihasználva érkeztek új játékosok a csapatba, név szerint: Göndör Krisztián, Berecz Tibor, Hovodzák Péter, valamint Telegdi Vince és Nagy Sándor is visszatért hozzánk.

Szerencsére az őszi szezont rögtön győzelemmel kezdtük Zubogy ellen és Jákfalva csapata se tudott 3 ponttal távozni tőlünk pedig jelenleg vezeti a tabellát. A szezon alatt több kisebb illetve 1-2 nagyobb sérülés is történt, de szerencsére 1-1 meccs kihagyásával mindenki felépült és tovább játszhatott a BSE színeiben. Jelenleg a tabella 4. helyén állunk és a tavaszi idényben a kötelező meccseket megnyerve biztos helyünk lehet a dobogón.

A felnőtt csapatunk mellett a Bozsik Program keretein belül 3 korosztályban is szerepeltek a mini BSE játékosai, akik mindig nagyon lelkesen és ügyesen fociztak és nagyon szép sikereket értek el. Többször is különdíjjal jutalmazták őket és a csokoládé sem maradhatott el a mérkőzések végén.

 

“Egy falu, egy csapat.” Hajrá BSE!